ducommerceheikant.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Brasserie

Brasserie du Commerce is in 2011 volledig gerenoveerd, van bruin café naar een sfeervolle en moderne brasserie.
U kunt bij ons terecht voor etentjes, feestjes, koffietafels, en nog veel meer.
Vraag voor de mogelijkheden naar Donja Herman.



Openingstijden :

Maandag:       gesloten
Dinsdag:        gesloten
Woensdag:    14:00 tot 21.00 uur ( keuken open op reservatie indien mogelijk vanaf 12.00 uur en frituur geopend )
Donderdag:   14:00 tot 21.00 uur ( keuken open op reservatie indien mogelijk vanaf 12.00 uur en frituur geopend )
Vrijdag:        14:00 tot sluit ( keuken op reservatie indien mogelijk vanaf 12.00 uur en frituur geopend vanaf 12.00 uur tot 21.00 u )
Zaterdag:     14:00 tot sluit ( keuken op reservatie indien mogelijk vanaf 12.00 uur en frituur geopend vanaf 12.00 uur tot 21.00 u )
Zondag:        09:45 tot sluit ( keuken en frituur geopend vanaf 12.00 uur tot 21.00 u)



In juli/augustus is de keuken van woensdag tot en met zondag doorlopend open tot 20.30 uur.
Reserveren kan via telefoonnr: 0114-850840 of 06-22932513

aangepaste openingstijden vanaf 1 oktober:
- broodjes te bestellen van woensdag tm vrijdag van 11.00 uur tot 19.00 uur en zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 16.00 uur
- de frituur en de keuken open voor afhaal/bezorging van woensdag tm zondag van 16.00 uur tot 20.30 uur, altijd vooraf telefonisch bestellen !!
- restaurant open op woensdag en donderdag na reservering vanaf 17.00 uur, vrijdag vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur, zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 21.30 uur, enkel op reservering !! (volgens richtlijnen van RIVM)
- terras aan voorzijde open ( bij mooi weer ) op zaterdag en zondag van 14.00 uur tot ??
- We mogen na 21.00 uur niemand meer binnen laten en om 22.00 uur moeten we sluiten. Maximum aantal personen per gezelschap is 4 personen, uitgezonderd kinderen tm 12 jaar.

Iedereen krijgt ongewild te maken met de nieuwe regels omtrent de 1.5 meter samenleving welke ons is opgelegd door de overheid.

Wij ( horeca ) ondernemers staan met onze rug tegen de muur en kunnen niet anders dan de regels naleven anders krijgen wij een boete ad 4000,- euro per overtreding.

Dat onze horecazaak niet vol zit is niet omdat het "slecht" met de zaak gaat en ook niet omdat we niet willen werken maar omdat we niet meer mensen mogen binnen laten of omdat we niet meer tafels kunnen plaatsen om de afstand te respecteren van 1.5 meter tussen de zitplaatsen.

Dat we u vragen om te gaan zitten ( zowel binnen als op het terras ) en niet rond te lopen of stil te staan bij een andere tafel is niet om u te "pesten" maar omdat ook dit een regel is die wij moeten naleven.

Dat de tafels niet aangekleed zijn zoals u gewend bent is niet omdat we het niet meer kunnen of willen maar omdat alles ontsmet moet worden na uw vertrek.

Dat wij uw gegevens noteren is niet om u te kunnen "stalken" maar omdat dit een regel is die wij moeten naleven.

Dat u niet met een groep ( 3 personen of meer ) bij elkaar aan 1 tafel kunt zitten als u niet onder 1 dak woont is ook niet onze keus maar alweer een regel die wij moeten naleven.

Wij begrijpen dat "gezellig uit eten gaan" hiermee ( nog??) niet als vanouds is maar wij hebben geen andere keus.
Wij begrijpen ook dat niet iedereen alle regels kent en dat verlangen wij van niemand maar op het moment dat wij u confronteren met de regels zou het super fijn zijn om uw medewerking te krijgen.
Onbegrip omdat we overdrijven en te streng zijn bereikt niemand iets mee.

Wij vragen u om uw begrip en medewerking. Verder vragen wij u om respect voor onze medewerkers zodat we ondanks alle regels toch zo gastvrij mogelijk kunnen zijn.



Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu